Monday, August 06, 2007

I'm back and with some great news :)

Ok, I'll go right ahead and say this. I'm about 4 months pregnant with a baby girl!!!

Sorry it took me so long to put this out here, but with all that happened last year, we have been trying to be real careful and cautious :) So I cannot say I lived the first 3 months, merely surviving, except for the lovely time I spent in Turkey, being fed and then being fed again!

This is a very exciting time for both me and Memo (hubby) as we have been looking forward to this for more than a year now...

I promise not to turn this blog to a pregnancy forum, but please do share my joy, and with the 1st trimester being old news, the fact that I finally have my energy back!

Wahoo :)

ps - oh and please someone tell me a bit about Capricorn girls?

8 comments:

Anonymous said...

Sevgili Asli Merhaba...
Ben 2006 Eylul ayindan beri, aslinda flickr da ki dugun resimlerine bakma ile, basladim blogunu takip etmeye. O siralar evlilik hazirliklari yapiyordum ve sizin dugun resimleriniz bana bircok konuda ilham vermisti.
Bugun de hamilelik haberini okuyunca cok cok mutlu oldum. Seni de esini de cok cok tebrik ederim.
Buarada ben 11 ocak dogumlu tipik bir oglak kiziyim.
Oglak kizlari hakkinda ne bilmek istersin???
Sevgiler,
Ceyda

Asli said...

Selam Ceyda

Tebrikler - umarim dugunun istedigin gibi gecmistir :)
Cok tesekkur ederim guzel mesajin icin... Bizim icin cok heyecanli bir macera :)

Bizim de kucuk kizimiz 10-11 Ocak'ta dogucak insallah... Tesaduf...
Genel olarak oglak burcu'nu merak etmistim... (planci, lider ruhlu vs oldugunu biliyorum ama bilgim cok kisitli) Tam kaynagina ulasmisim gibi gorunuyor :)

Anonymous said...

Asli Merhaba...

Cok tesekkur ederim ama maalesef biz evlenmek yerine ayrilmayi tercih edenlerden olduk. Dolayisiyla sizin resimlerinizden edindigim ilhamlari kullanamadim ama umarim bir sonraki sefere:)))

Buarada tesadufun boylesi..Demek sizin kiziniz da 10-11 ocak gibi dogacak!
O zaman ben anlatmaya baslayayim!:)))

Genel olarak dogumgunu tarihimi hep cok sevdim. Sadece hristiyan bir anne ile musluman bir babanin cocugu oldugumdan; yilbasinin yani sira biz christmas' i da kutluyorduk. Ve 24 Aralik'ta hediye arti yilbasi hediyesi derken benim dogumgunlerim biraz gecistirildi diyebilirim. Bu durumdan ufakken sikayetciydim!:)))

Gelelim tipik oglak burcu ozelliklerine...
Ben sana kendimi ovemem veya kotuleyemem; ancak arkadaslarimin ve ailemin hakkimda soylediklerini burcumun ozellikleri ile birlestirebilirim. Umarim birazcik fikir edinmen de yardimci olur.
Oncelikle dedigin gibi cok planli oldugumu soyler arkadaslarim. Macerayi falan pek sevmem. Herseyi planlamam gerekir.
Sonra inatciligimi vurgularken herkes "iste tipik oglak burcu" der. Bi kez inat ettim mi kolay kolay vazgecmedigimi soylerler hep.
Bunun disinda erkek arkadasim nisanlim hep mantigimin duygularimin onune gectigini soylerdi. Sanirim bu da oglak burcunun bir ozelligi...
Lider ruhluluga gelince...Bilmem ki...Pek oyle bisey iddia edemem. Ama calismayi severim. Insanlar arasinda kotu durumda olmayi sevmem. Biraz hirsli oldugumu soyleyebilirim.

Bunun disinda abim kolay elestri kaldiramadigimi iddia eder hep. Ama bu burcumun bir ozelligi mi yoksa benim yapim mi bilemeyecegim.:)

Iste boyle Asli'cim...
Umarim biraz yardimci olabilmisimdir sana merak ettiklerin konusunda.

Anonymous said...

congratulations!!!

Anonymous said...

p.s. I am a capricorn girl, so ask away.

Asli said...

Thanks Corie :) Are you feeling better?

Maryam in Marrakesh said...

I am so very happy for you. Little girls are the most delicious creatures in the world. Mine is the absolute love of my life.

xo

Anastasia said...

Congrats!
im a capricorn!!
we're ambitious, practical, wise and very loyal to family and friends!
this says it better!
http://www.astrology.com.au/12signs/CAPRICORN.asp